Sådan foregår en konsultation
Konsultationen begynder med, at vi spørger ind til dyrets forhistorie. Hvad er det, I har lagt mærke til? Er der observeret noget, som er ud over det sædvanlige for jeres kæledyr? Det er vigtig information, som skal bruges i den videre undersøgelse.
Alle dyr får en grundig klinisk undersøgelse. Vi tjekker bl.a. øjne, ører, tænder, kløer, pels og analkirtler. Ind imellem er der brug for at udvide konsultationen med yderligere undersøgelser, som f.eks. mikroskopi, urin- eller blodprøveanalyse, røntgen eller scanning.
Vi informerer grundigt om sygdomsårsager og de forskellige udrednings- og behandlingsmuligheder. Som en af de første klinikker, har vi mulighed for at vise interaktive 3D animationer af sygdomme og behandlinger, så I bedre kan tage de rette beslutninger for jeres kæledyr.
Der er ofte mulighed for at starte behandlingen op i klinikken, og skal I have medicin med hjem, vil vi sikre os, at I ved, hvordan og hvor ofte, det skal gives. Klik her for at se videodemonstrationer af forskellige hjemmebehandlinger (link til video).
Det sker, at vi skal ses til en kontrol, inden vi kan erklære patienten rask. I det tilfælde er det en fordel, at vi kun er to dyrlæger, så I vil blive tilset at en, der har haft patienten i hænderne før. I behøver ikke fortælle historien forfra, og dyrlægen kan bedre vurdere helingsforløbet.


Calle's første besøg hos dyrlægen.